Site preloader
Taarten, Vogeltaarten

Vogeltaarten

22 september 2017

Vogels voeren in de winter is een leuke bezigheid, er zijn ook veel mensen die een vogelvoederplaats hebben. Mijn manier van vogels voeren is door verschillende soorten vogeltaarten te maken en deze in de tuin te zetten. De taarten zijn lekker voor de vogels en staan buiten op de tuintafel ook zeer decoratief.
 

Vogeltaarten decoreren

Door het gebruik van verschillende garneer- en basiskleuren creëer ik prachtig uitziende vogeltaarten, vlaaien en gebakjes. Het geeft een gezellige sfeer om het huis en het effect is dat diverse vogels je tuin bezoeken.
 

Decoratie

Mijn vogeltaarten kun je natuurlijk maken voor de vogels, zodat die er lekker van kunnen genieten in de tuin. Maar de taarten zijn zo fraai dat je ze ook prima als decoratie in huis een plaatsje kunt geven. Je kunt de taart of gebakjes mooi decoreren op een taartplateau, schijf hout of op een schaal. In de herfst verzamel ik allerlei bessen en zaden en begin ik met het maken van taarten. Ik geef ze eerst een gezellig plekje in huis, maar zodra het begint te vriezen zijn de taarten voor de vogels en zet ik ze buiten op de tuintafel zodat de vogels er dan lekker van kunnen smullen.
 
Bekijk hieronder een aantal voorbeelden: