Site preloader
Media

Natuurkieker

22 september 2017

Mijn eerste boekje Vogeltaarten is in samenwerking met Coby van Natuurkieker ontstaan. Coby heeft een prachtige blog, waarop ook informatie te vinden is over mijn boekje Vogeltaarten. Een bezoek aan deze site is zeker de moeite waard!
 
Een natuurkieker is in het Drents iemand die de natuur bekijkt. Een natuurkieker is ook iemand die de natuur “kiekt”, een natuurfotograaf. Coby is een Drentse natuurkieker, die geniet van de natuur en het mooie wat ze ziet probeert vast te leggen met de fotocamera. Natuurkiekerweblog is ontstaan vanuit haar wens om al hetgeen ze ziet en waarover Coby zich verwonderd in de natuur, om dit te delen met anderen.
 

Verwen vogels met een vogeltaart

Eigenlijk voer ik de vogels in mijn tuin het hele jaar door, in de zomer uiteraard veel minder dan in de winter, maar ik voer ze altijd wel wat bij. Nu is het voeren weer een dagelijks gebeuren en krijgen ze van alles aangeboden. En sinds kort mogen ze ook weer genieten van een echte vogeltaart.